شيريني ناپلئوني شيريني سبک و خوش طعمي است که دوستداران زيادي دارد. طرز تهيه اين شيريني بسيار ساده است و به راحتي ميتوانيد يک شيريني ناپلئوني خانگي درست کنيد و از آن لذت ببريد.
يک بسته خمير هزار لا را در دماي محيط بگذاريد تا يخ آن آب شود. به هيچ وجه از مايکروويو براي باز شدن خمير استفاده نکنيد.
وقتي خمير باز شد، کمي با وردنه روي آن بکشيد تا بافت آن منسجم شود. سپس به شکل دلخواه برش بزنيد.
در سيني فر کاغذ روغني بگذاريد و خمير هاي برش خورده را روي آن بچينيد.
سيني را در فر که از قبل روشن و گرم کردهايد، بگذاريد.
بين 20 تا 30 دقيقه زمان دهيد تا شيريني ها پخته شوند.
پس از گذشت اين مدت آن ها را از فر بيرون بياوريد تا کاملاً خنک شوند.
در طول اين مدت خامه قنادي را 5 دقيقه با چنگال بزنيد تا فرم بگيرد.
وقتي شيريني ها خنک شدند، آن ها را با چاقو اره اي از هم باز کنيد تا لايه لايه شوند. سپس بين آن ها خامه بزنيد.
اضافه هاي خمير را هم پودر کرده و روي شيريني ها بپاشيد. روي آن ها کمي خامه بماليد تا خرده هاي خمير به شيريني بچسبند.
پودر قند را الک کنيد و روي شيريني بپاشيد.
سپس آن ها را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا رطوبت خامه بين لايه ها پخش شود.
در صورت تمايل ميتوانيد براي تزيين روي شيريني ها پودر پسته بپاشيد.
درباره این سایت